Ασφαλιστικά, Τραπεζικά, Χρηματοοικονομικά, Δάνεια, Νομική Προστασία, Πιστώσεις, Κτηματομεσιτικά, Τηλεπικοινωνίες

Λίγα λόγια για τον οραματιστή και ιδρυτή της HGS...!

Περιεχόμενα
Λίγα λόγια για τον οραματιστή και ιδρυτή της HGS...!

Ο Γεώργιος Χειλαδάκης του Αντωνίου και της Καλλιόπης, γεννήθηκε το 1951 στην Αθήνα στην περιοχή του Βύρωνα.
Τελείωσε το επτατάξιο νυκτερινό Γυμνάσιο και στην συνέχεια φοίτησε στην Σιβιτανίδιο Σχολή. Αργότερα παρακολούθησε μαθήματα στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά στο Τμήμα Χρηματοοικονομικών Σπουδών.
Υπηρέτησε στον Ελληνικό στρατό με το βαθμό του επιλοχία.
Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ήταν στο Εμπορικό ναυτικό, οπού έφτασε στον βαθμό του ανθυποπλοίαρχου. Στην συνέχεια ασχολήθηκε επιτυχημένα με διάφορες επιχειρήσεις έως και το 1973, όπου εισήλθε δυναμικά στον χώρο των πωλήσεων ασχολούμενος κυρίως με τα ασφαλιστικά και χρηματοοικονομικά προϊόντα.
Ξεκινώντας από την Interamerican σαν ασφαλιστής και, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καθιερώθηκε στην πρώτη θέση ασφαλιστή Πανελλαδικός. Το 1981 μαζί με άλλα κορυφαία στελέχη της αγοράς ιδρύουν την πρώτη πολυμετοχική ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα την Metrolife, οπού μετά από μια επιτυχημένη και ανοδική της πορεία εισήλθε στο Χρηματιστήριο Αθηνών που αργότερα εντάχθηκε στον Όμιλο της Εμπορικής Τράπεζας.
Ο κος Χειλαδάκης πέρασε από όλα τα στάδια των πωλήσεων αρχικά ως ασφαλιστής, διευθυντής, επιθεωρητής, διευθυντή πωλήσεων πρακτοριακού δικτύου και στην συνέχεια ανέλαβε την θέση του συμβούλου Διοίκηση της ΦΟΙΝΙΞ'METROLIFE ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ έως και τις 31/12/2004.
Το 2005 έκανε το όραμα του πραγματικότητα, δημιουργόντας την εταιρία H.G.S (High Grade Service), η οποία λειτουργεί ως διαμεσολαβήτρια εταιρία στους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς και χρηματοοικονομικούς ομίλους.
Η δράση του ήταν πάντα μεγάλη και πολυποίκιλη. Η εργατικότητά, η πνευματική του ευστροφία αλλά κυρίως η αγάπη του για την δουλειά που κάνει, συντέλεσαν στην καθιέρωση του ως επιτυχημένου στο χώρο του.
Αυτό όμως που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο και επαγγελματία Γεώργιο Χειλαδάκη είναι η αγάπη του για τον συνάνθρωπο του και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά μέσα από το κοινωνικό έργο που συντελεί.Συμμετέχει ενεργά σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους.
Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Κουκούλα και έχουν αποκτήσει δύο κόρες και ένα γιο.